Roulette Gokken


Zoals u misschien wel weet is live roulette online de perfecte manier om uw roulette interesse weer op te pakken. Een bezoekje aan een casino is niet iets voor elke dag, maar op deze manier kunt u roulette gokken waar en wanneer u maar wilt. In dit artikel leest u alles over de mogelijkheden en de belangrijkste inzet spelregels van het roulette gokken.

Online of offline roulette gokken

Met roulette gokken kunt u allereerst kiezen tussen binnen en buiten inzetten. Als u al enige kennis heeft van het roulette gokken dan heeft u waarschijnlijk wel een favoriete online roulette strategie, maar zo niet dan geven wij u hier alvast een overzicht van de belangrijkste roulette gokken mogelijkheden. Allereerst kunt u inzetten op een enkel nummer. Hier zet u uw chip precies op het midden van een vierkant op de virtuele tafel van het roulette gokken. Het fiche moet dus precies in het midden van het nummer komen, en de kans dat u op dit moment is een op zeven en dertig. De uitbetaling die u dankzij deze roulette gokken strategie heeft is vijf en dertig tegen een wat wil zeggen dat u vijf en dertig keer uw oorspronkelijke inzet plus de inzet zal worden betaald.

Daarnaast kunt u ook roulette gokken door in te zetten op twee aangrenzende nummers, horizontaal of verticaal. Denkt u bijvoorbeeld maar aan veertien en zeventien of aan acht en negen. Dit wordt ‘split’ genoemd in het roulette gokken gebeuren. U moet u fiche op de lijn tussen de gekozen nummers plaatsen en de kans dat u wint is op deze manier een op achttien en een half en de uitbetaling is zeventien tegen een. Dit betekent dat u zeventien keer uw inzet plus de oorspronkelijke inzet zal worden betaald. Roulette gokken op deze manieren kan dus erg winstgevend zijn. Door te kiezen voor een ‘straat’ zet u in op drie willekeurige nummers op een horizontale lijn. Het fiche zit hier op de rand van de lijn van de drie cijfers en aan het einde van deze lijn aan de linkse of rechtse kant. Uw roulette gokken winkans hier is een op twaalf komma drie en dertig wat ene uitbetaling van elf tegen een betekend. Dus elf keer uw inzet plus de oorspronkelijke inzet. Roulette gokken op deze manier is nog altijd zeer gunstig als u wint. Met een ‘corner’ zet u in op vier nummers in een vierkant zoals bijvoorbeeld door de chip op het horizontale en verticale snijpunt van twee en dertig, drie en dertig, vijf en dertig en zes en dertig te leggen.

Circus Banner
Unibet Banner

Winkansen bij het roulette gokken op internet

Hier heeft u een winkans van een op negen komma dertig en zal de uitbetaling acht tegen een. Dus u krijgt acht keer uw inzet en nog eens uw oorspronkelijke inzet. De laatste roulette gokken binnen inzet mogelijkheid is door een weddenschap op twee aangrenzende straten te plaatsen. U kunt dit aangeven door het fiche op de betreffende kruising te plaatsen, bijvoorbeeld negentien, twintig, een en twintig, twee en twintig, drie en twintig en vier en twintig. De kans dat u met deze inzet wint is een op zes komma twintig en de uitbetaling is dan toch nog vijf tegen een. Door op deze manier te roulette gokken kunt u toch nog vijf keer uw originele inzet en de inzet verdienen, terwijl u een relatief grote kans maakt op een winnende treffer.

In het roulette gokken kunt u ook kiezen voor buiten inzetten. Volgens de roulette regels liggen uw kansen bij deze manier van roulette gokken automatisch hoger, maar uw uitbetaling zal ook meteen stukken lager liggen. De mogelijkheden van deze roulette gokken manieren zijn door in te zetten op ofwel een van de eerste achttien nummers of op een van de laatste achttien nummers. De uitbetaling hierbij is een tegen een wat betekent dat u een keer uw oorspronkelijke inzet en nog eens de inzet krijgt uitbetaald. Daarnaast kunt u ook kiezen voor roulette gokken op kleur. U kiest dus ofwel rood of zwart en ook hier is de uitbetaling een tegen een. Het fiche moet hier worden geplaatst op het betreffende vierkantje op de virtuele roulette gokken tafel. Roulette gokken kan ook door in te zetten op even of oneven nummers. De kans hier om te winnen is een op twee komma nul vijf en de uitbetaling is alweer een tegen een.

Roulette gokken en de manieren van inzetten

U kunt roulette gokken op oneven en even door uw fiche weer op het desbetreffende vierkantje aan te duiden. Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om te roulette gokken door in te zetten op het eerste, tweede of derde dozijn. De kans om op deze manier te winnen is een op drie komma tien en de uitbetaling is twee tegen een. Dit wil zeggen dat u twee keer uw oorspronkelijke inzet en nogmaals uw inzet zal worden terug betaald. De fiches moeten ofwel op het eerste, tweede of derde dozijn vierkantje geplaatst worden. Tenslotte kunt u nog roulette gokken door in te zetten op alle twaalf van de verticale lijnen, bijvoorbeeld een, vier, zeven, tien tot vier en dertig. Het fiche komt dan op de ruimte onder de laatste kolom. Als u kiest voor roulette gokken op deze manier dan is uw winkans een op drie komma tien en de uitbetaling twee tegen een.

Zoals u op deze pagina heeft kunnen lezen zijn er vele verschillende inzet manieren in het roulette gokken. Gelukkig spreken ze allemaal voor zich en zal het niet lang duren voordat u ze allemaal van buiten kent.